Geluid, licht en podium

Voor elk evenement

Ruim assortiment geluidsinstallaties

Kosteloos installeren op locatie

Ruim assortiment lichteffecten

Lichtsets, effecten, showeffecten

Een greep uit ons assortiment

Uitgelicht

Actueel

Afgelopen weekend hard gewerkt om 9 locaties van het Wavelenght Festival te voorzien van apparatuur!

Verspreid over de Leidse universiteit werden klassieke...

Één jaar nadat wij de start van de herindeling van de Haarlemmerstraat hebben voorzien van geluid, hebben wij afgelopen weekend het geluid en techniek gereg...

Voor het 2e jaar op rij hebben wij geluid, showeffecten en verlichting opgebouwd voor de Yokoso Dutch Open in Amsterdam.

In evenemten hal 'the black bo...

› Lees meer

Geluidsinstallatie huren Leiden, Oegstgeest, Voorschoten

Huur bij ons een geluidsinstallatie. Speakers huren in Leiden en omstreken, bij ons kun je rekenen op professioneel geluid, representatief apparatuur en een geluidsinstallatie uitermate geschikt voor een feestje of een evenement.
Op zoek naar losse speakers, microfoons of ander geluid apparatuur? Je kunt bij ons licht en geluid huren, waarmee we er met onze topmerken zoals Dynacord en Shure voor zorgen dat je op zeer professionele wijze aan de slag kunt. Je kunt een complete geluidsinstallatie huren in Leiden, gebruik maken van DJ apparatuur en daar desgewenst ook het licht bij huren voor bijvoorbeeld een bruiloft. Wij leveren met onze geluidsinstallatie alle benodigde bekabeling en statieven.
Natuurlijk kunt u uw geluidsinstallatie, verlichting of ander geluid apparatuur ook bij ons in de opslag afhalen

DJ apparatuur huren

We verhuren DJ gear van topmerken, waar onze DJ’s graag mee werken. Het gaat om mengpanelen en draaitafels, net als de microfoon die ze gebruiken. Je kunt een geluidsinstallatie huren inclusief alle onderdelen en accessoires die je daarbij nodig hebt, wij maken het je graag gemakkelijk.
Heb je vragen over de DJ apparatuur die er beschikbaar is of de verschillende geluidsinstallaties waar we voor kunnen zorgen? We kunnen je daar goed over adviseren. We helpen je ook graag met het opbouwen en weer afbreken van je geluidsinstallatie of complete set. Daardoor heb jij geen omkijken naar de apparatuur en weet je zeker dat alles in orde is.

Geluid verhuur in Leiden, Den Haag, Zoetermeer

We verzorgen de geluid verhuur in Leiden en omstreken, zowel voor DJ’s als zangers. Je kunt een complete geluidsinstallatie huren voor tijdens een bruiloft, een productpresentatie, jubileum of een andere gelegenheid. Wij beschikken over de apparatuur van gerenommeerde topmerken, waardoor het daar tijdens je feestje of evenement in ieder geval zeker niet aan zal liggen.
Desgewenst kunnen we je op voorhand adviseren, zodat je het juiste licht en geluid kunt huren in Leiden en omgeving. Op zoek naar een draaitafel en een mengpaneel of heb je van een zanger de vraag gekregen welke geluidsinstallatie er beschikbaar is? Je kunt die eenvoudig huren, zodat je voordelig gebruik kunt maken van de best mogelijke apparatuur.
 

Geluidsinstallatie huren

Direct een geluidsinstallatie huren in Leiden of Voorschoten? Geef aan wat je nodig hebt of naar welke specifieke merken je op zoek bent. Wij gaan er voor je mee aan de slag, zodat jij je over de apparatuur voor het geluid in ieder geval geen zorgen meer hoeft te maken.
Online een geluidsinstallatie reserveren
Bij ons reserveer je heel makkelijk online een geluidsinstallatie.
Klik binnen ons menu op geluid huren en geluidsets. Nu zie je al onze vaste geluidsinstallaties. Je kunt heel makkelijk een offerte aanvragen, meer info over de apparatuur opvragen of de geluidsinstallatie direct reserveren en afrekenen.
Wanneer je er voor kiest om de geluidsinstallatie te laten bezorgen, installeren wij de apparatuur kosteloos op locatie. Wel zo makkelijk!
Overigens kan je niet alleen geluidsinstallaties simpel online reserveren, ook onze verlichting, microfoons, DJ gear of een podium kun je makkelijk online huren. Klikt onder het artikel op 'offerte aanvragen' of 'voeg toe' en reserveer je geluid of verlichting direct.

Ben je nog niet overtuigd om je geluidsinstallatie bij ons te huren? Vraag een vrijblijvende offerte aan!
 
geluidsinstallatie huren leiden