Een greep uit ons assortiment

Uitgelicht

Actueel

Afgelopen weekend hard gewerkt om 9 locaties van het Wavelenght Festival te voorzien van apparatuur!

Verspreid over de Leidse universiteit werden klassieke...

Één jaar nadat wij de start van de herindeling van de Haarlemmerstraat hebben voorzien van geluid, hebben wij afgelopen weekend het geluid en techniek gereg...

Voor het 2e jaar op rij hebben wij geluid, showeffecten en verlichting opgebouwd voor de Yokoso Dutch Open in Amsterdam.

In evenemten hal 'the black bo...

› Lees meer

Geluid en licht huren                   

Geluid, geluidsapparatuur, geluidsinstallatie licht en/ of een podium nodig?
Vind hier het bedrijf voor het huren van geluid en licht. Met 118 klantreviews, rapport cijfer 9,7.

Wij voorzien u van alle apparatuur, speakers, verlichting en techniek voor zowel particuliere als zakelijke evenementen.
Dit realiseren wij met een enthousiast en vakbekwaam team op het gebied van professionele verhuur van geluidsinstallaties en verlichting.
Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van zowel een kleine- als grote geluidsinstallatie, licht, beeld en werken uitsluitend met gerenommeerde merken en de hoogste kwaliteit apparatuur.
Het huren van uw geluidsapparatuur, boxen en verlichting doet u bij ons dus met zekerheid.

Onze site is onderverdeeld in een aantal subpagina's: geluid huren, verlichting huren, complete sets huren, special effects huren, en podium verhuur.
Bekijk de pagina geluid om een geluidsinstallatie of losse speakers te huren voor uw huisfeest, lustrum, bruiloft, band, tuinfeest, bbq of presentatie.
Zoek tussen onze special effects in de pagina 'verlichting', naar de juiste show effecten.
Zie ook onze blog om een idee te krijgen hoe de verhuur van geluid en licht ons dagelijks bezig houdt!

Heeft u al geluidsapparatuur, geluidsinstallatie of speakers en wilt u verlichting, lichtset of een enkele disco lamp huren?
Geen probleem, wij bieden verschillende lichtsets en lichteffecten aan en kunnen onze sets altijd aanpassen!
Ook wanneer u naar specifieke verlichting of apparatuur opzoek bent die niet in ons verhuur assortiment staan kunt u dit aan ons doorgeven, wij verhuren meer dan er op onze site vermeld staat.
Laat uw geluid en verlichting bezorgen wanneer het u uitkomt of kom de apparatuur bij ons in de opslag in Leiden afhalen.

Naast onze disco lichtsets verhuren we ook de hoogste kwaliteit geluidsinstallaties, losse speakers, statafels, stoelen en buffettafels om uw feest van alle benodigdheden te voorzien.
Onze geluid, licht, en complete -sets worden altijd op locatie voor u opgebouwd en getest.
Een geluidsinstallatie, boxen, speakers, verlichting of ander apparatuur huren en bij ons in de opslag in Leiden afhalen is natuurlijk ook gewoon mogelijk.

Een geluidsinstallatie huren voor een bruiloft, geluid huren voor een zaal, de tuin of boxen huren voor in de woonkamer? Hier zijn onze speakers zeer geschikt voor!
Met onze geluidsinstallaties kunnen ook artiesten en bands worden ondersteund.
De juiste speakers huren voor een feest, vergadering of geluid huren voor een presentatie? Vraag ons naar de mogelijkheden!
Wilt u dat het regelen van geluid en verlichting volledig voor u uit handen genomen word? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij bezorgen geluid, licht, geluidsinstallatie, podium en speakers door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Voor een kleine meerprijs word alle apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.
Wij bezorgen vooral veel in de plaatsen: Leiden - Voorschoten - Oegstgeest - Warmond - Noordwijk - Den Haag - Zoetermeer - Alphen aan den Rijn - Roelofarendsveen - Scheveningen - Leiderdorp - Leiden - Voorhout - Voorburg - Wassenaar - Rijnsburg - Boskoop - Sassenheim - Rotterdam - Katwijk - Oud ade.

Bent u nog niet overtuigd om uw geluid, verlichting, geluidsinstallatie, geluidsapparatuur, boxen of podium bij ons te huren? Vraag een
concurrerende offerte aan!

Geluid en verlichting huren Desound Events Leiden